10 november 2023
20.07 min
Freena Eijffinger

Op weg naar Inclusieve Zorg: Innovatie en Empowerment in de Cloud

Stap in de wereld van ongekende mogelijkheden met een sprankelende presentatie die de schijnwerpers richt op een baanbrekende web-based innovatie in de cloud. Deze krachtige tool vormt de katalysator voor een langverwachte verschuiving binnen de jeugdzorg en daarbuiten, van star hokjesdenken naar een warme omhelzing van diversiteit en inclusiviteit. De focus ligt op het bieden van op maat gemaakte zorg, waarbij de kosten worden verlaagd en de aandacht wordt gericht op het individu: de jongere met een psychische kwetsbaarheid. Bereid je voor op een reis door een universum van zelfredzaamheid en volledigheid, waar elke jonge geest wordt ondersteund op alle levensgebieden.

Het verhaal van Freena gaat verder dan de grenzen van conventioneel ondernemerschap, zoals blijkt uit haar betrokkenheid bij diverse ondernemingen op het gebied van ICT, Innovatie en gezondheidszorg in de loop der jaren.

Met een gerenommeerde achtergrond in informatietechnologie en een opvallende periode waarin ze de diagnostiek van autisme revolutioneerde via haar onderneming Autitouch BV, maakte ze naadloos de overstap naar adviesfuncties binnen de gezondheidssector.

Freena’s veelzijdige inspanningen strekken zich uit tot haar betrokkenheid bij het koesteren van jong talent door hen essentiële ICT-vaardigheden bij te brengen. Tegelijkertijd leidt ze de ontwikkeling van diverse applicaties, wat duidt op haar onvermoeibare streven naar innovatie.

Naast haar professionele prestaties wordt het persoonlijke verhaal van Freena benadrukt door de onthulling van haar diagnoses van ASS, ADD, ADHD en Hoogbegaafdheid, die hebben gediend als bakens en haar leiden naar een diep begrip van haar intrinsieke capaciteiten en haar onwankelbare inzet om anderen te versterken en te inspireren.