Algemene informatie

Zorg houdt volgens ons niet op bij de grenzen van een instituut. Om de zorg naar een nog hoger niveau te tillen, is samenwerking en kennisdeling met de beste partners binnen en buiten de zorg cruciaal. Vanuit die gedachte organiseren we ook jaarlijks het congres ‘Verder in beweging’. Met zoveel mogelijk betrokkenen delen we daar de ontwikkelingen op het gebied van de zorg (voor houding en beweging).

Veelgestelde vragen

Iedereen kan zich aanmelden voor het congres. Deelname is bovendien gratis.

Voor het congresprogramma vragen we accreditatiepunten aan voor alle BIG-erkende specialismen via ABAN, KNGF, V&V, Verpleegkundig specialisten, ADAP, Keurmerk Fysio & NAPA.

Toegekende punten:

5 Verpleegkundig Specialisten
5 ABAN
5 NAPA
5 V&V

Rondom de lunch (van 12.45 – 14.15 uur) organiseren we dit jaar voor het eerst een festival. Op een interactieve manier kun je kennismaken met innovaties, bijzondere ontwikkelingen en ‘fun’ binnen de zorg. Verdere informatie is te vinden op de festivalpagina op deze website.

Tijdens het congres is een fotograaf aanwezig en worden er foto’s gemaakt. Die kunnen we gebruiken in de communicatiemiddelen van de Sint Maartenskliniek. Mocht u bezwaar hebben tegen het eventuele gebruik van foto’s waar u op staat, dan kunt u dit kenbaar maken via dit e-mailadres: s.debruin@maartenskliniek.nl

Heeft u via het aanmeldformulier een allergie doorgegeven dan wordt er voor u een aparte lunch geserveerd. Dit geldt voor gluten- en notenallergie en lactose-intolerantie. Deze lunch kunt u afhalen bij de balie van het Grand Café.

Voor de overige dieetwensen zijn er voldoende keuzes in het aanbod tijdens de lunch voor alle deelnemers.

Kunt u toch niet komen naar het congres? Dan stellen wij het zeer op prijs als u uzelf tijdig afmeldt via de link op uw digitale ticket.

Congreslocatie

Concertgebouw De Vereeniging
Keizer Karelplein 2d
6511 NC Nijmegen
www.stadsschouwburgendevereeniging.nl

De routebeschrijving naar De Vereeniging vindt u hier.

Parkeren

Er is beperkte parkeergelegenheid bij De Vereeniging zelf. Als die parkeerplaats vol is, kunt u naar de Keizer Karelgarage aan de Van Schaeck Mathonsingel.

Keizer Karelgarage
Van Schaeck Mathonsingel 22
6512 AR Nijmegen

De routebeschrijving naar de parkeergarage vindt u hier.

Een alternatief is parkeergelegenheid aan de Wedren.  

Wedren
Waldeck Pyrmontsingel 40
6524 BB Nijmegen

De routebeschrijving naar die parkeerplaats vindt u hier.

Heb je coronaklachten? Dan kom je uiteraard niet naar het congres.

Voor informatie over het programma kunt u contact opnemen met:

Remco Hoogendijk | R.Hoogendijk@maartenskliniek.nl

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met:

Silvia de Bruin | 06 57681863 | s.debruin@maartenskliniek.nl

Neem contact op