Congres Verder in beweging 2022

Zorg houdt volgens ons niet op bij de grenzen van een instituut. Om de zorg naar een nog hoger niveau te tillen, is samenwerking en kennisdeling met de beste partners binnen en buiten de zorg cruciaal. Vanuit die gedachte organiseren we ook jaarlijks het congres ‘Verder in beweging’. Met zoveel mogelijk betrokkenen delen we daar de ontwikkelingen op het gebied van de zorg (voor houding en beweging).

Licht is het thema van het congres ‘Verder in beweging 2022’ van de Sint Maartenskliniek. Op 11 november, de dag van Sint Maarten, delen wij ontwikkelingen binnen de zorg voor houding en beweging. En ja, net als onze naamgever, willen wij het licht zijn voor anderen. Een richtinggevende kliniek vol nieuwe inzichten en inspiratie. Maar bovenal willen we samen met jou op die drempel gaan staan en een stap zetten in de toekomst; verblindend, verlicht en verhelderd.

Ontdek het thema

Programma

Het programma is zo goed als rond. Er staan weer ca. 20 sprekers op het podium. In korte presentaties (de meeste duren 8 minuten) delen zij ontwikkelingen binnen de zorg voor houding en beweging. Het belooft weer een afwisselende en inspirerende dag te worden!

Dit jaar organiseren we voor het eerst een festival tijdens het congres. Tijdens de twee uur durende lunchpauze kun je zelf ervaren, proeven, vragen stellen, doen. Er wordt nog volop gewerkt aan het festivalprogramma, waarbij onderzoek, vitaliteit en innovatie centraal staan. Binnenkort vind je meer informatie op deze website.

Mocht je een leuk idee hebben voor het festival neem dan even contact op!

Bekijk programma